Közétkeztetés

Közétkeztetés

Nagy figyelmet fordítunk a gyermekétkeztetésre. A törvényi előírások betartása mellett elkötelezettek vagyunk a változatos és kiegyensúlyozott táplálkozás iránt. Maximálisan odafigyelünk a gyerekek korosztályára jellemző tápanyag- és energiabevitel, valamint vitamin- és ásványianyag-tartalom szükségletre. 
Hiszünk abban, hogy az étkeztetés minősége kiemelkedően fontos a gyermekek egészséges fejlődése-, szellemi és fizikai teljesítőképességük szempontjából. Tisztában vagyunk azzal, hogy a felnőttkori étkezési szokások a gyermek- és serdülőkorban alakulnak ki, ezért a gyermekétkeztetés során különösen nagy hangsúlyt fektetünk a változatos étrendre. A nálunk étkeztetett gyermekek számára tehát nem lesz újdonság a mindennapi friss gyümölcs- és zöldség, a hajdina, a köles, a padlizsán, vagy a teljes kiőrlésű gabonákból készült péksütemény, valamint megtanulják kevesebb sóval és cukorral élvezni az ételek eredeti ízét. Maximálisan egyetértünk azzal, hogy a gyerekeknek nem csak a fizikai fejlődéséhez elengedhetetlen az egészséges táplálkozás, hanem viselkedésükre, koncentráló és kognitív képességeikre is pozitív hatással van, így azt is tudjuk, hogy a nem kiegyensúlyozott táplálkozás az iskolás gyermekeknél növeli a hiányzások számát, összefügg egyes magatartászavarokkal is. Ezek ismeretében még inkább elköteleződtünk az egészségcentrikus közétkeztetés mellett. 
Az Ördögkonyha Kft. számára a gyermekétkeztetés reformja tehát nem kötelező feladat, hanem örömteli lehetőség arra, hogy pozitívan befolyásoljuk a nálunk étkező gyermekek étkezési szokásait, hozzájárulva ezzel egy egészségtudatosabb jövő nemzedékhez.

Küldetésünk az egészséges és változatos táplálkozás

RENDEZVÉNYEK kivitelezése

Céges rendezvényeit és születésnapi fogadásait rendezze meg profi körülmények között 100 férőhelyes termünkben!

TELEFONÁLJON MOST: +36 30-0183660 VAGY KÜLDJÖN EMAILT: ordogkonyha@citromail.hu